30.3 C
București
duminică, 14 iulie 2024

Horia Motrescu : în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Râșnov, l-am interpelat pe primarul orașului vizând două subiecte și am făcut o propunere

Must read

Azi, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Râșnov, l-am interpelat pe primarul orașului vizând două subiecte și am făcut o propunere.

Puteți viziona aici https://bit.ly/3gbOcvA ședință de Consiliu Local.

Lunile noiembrie, decembrie și ianuarie voi fi președinte de ședință, o onoare pentru care vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în echipa noastră de consilieri locali.

Interpelări către primarul orașului Râșnov

  1. Anul trecut am aprobat un Regulament vizând 𝗿𝗶𝗱𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗶𝗻𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝗯𝗮𝗻𝗱𝗼𝗻𝗮𝘁𝗲 , astfel că l-am întrebat pe dl. primar de ce nu e pus în practică acest Regulament și avem mașini abandonate pe domeniul public în oraș.
    La ședința ordinară din luna aceasta va veni cu un răspuns complet.
  2. Al doilea subiect a vizat „𝘀𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘅𝘂𝗹 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗱𝗶𝗻 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗮𝘃𝗲𝗿𝗶𝗶”(școală, creșă, grădiniță) pe care primarul orașului îl anunța în decembrie 2020 și care ar trebui să fie amplasat în zona Florilor/Primăverii, care ar fi trebuit să deservească 67 de blocuri și vreo 300 de locuințe (case).
    Evident că la doi ani distanță s-au avizat și aprobat alte PUZ-uri pentru blocuri & case.
    Răspuns primar: nu mai este de actualitate proiectul din diferite considerente pe care le puteți auzi vizionând ședința.
  3. Am făcut propunerea ca din bugetul orașului sa sustinem un eveniment dedicat pompierilor rasnoveni, Pompierii Voluntari Rasnov – Freiwillige Feuerwehr Rosenau . Acesta poate fi stabilit la începutul anului sau pe parcursul lui, cred că este un prilej bun de a le mulțumi celor care își pun viața în pericol pentru a salva din flăcări avutul sau viețile celor aflați în primejdie. Un eveniment similar tocmai a avut loc în comuna Cristian.

Răspuns primar : putem adăuga la Agenda Evenimentelor anuale și această propunere.
În urma unei adrese a consilierilor USR Râșnov, după ce s-a încheiat ședința, am avut o discuție productivă cu șeful Ocolului Silvic Râșnov despre situația lemnelor de foc care urmează să fie distribuite celor care au făcut cerere. Întâlnirea a avut loc cu sprijinul primarului orașului.

A scris colegul meu Marius Lungu aici https://bit.ly/3UVjiGJ despre întâlnire.
#PoliticaNumaiPrinFapte

Horia Motrescu

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la NAȚIUNEA ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura