34.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024

Ciprian Ciucu : De ce mi-am schimbat comportamentul la putere față de opoziție? Luptele politice sunt al dracului de sterile, consumă timp aiurea. D’aia!

Must read

Cei care mă știți mai de mult timp, știți foarte bine cât de contondent și cât de acid pot să fiu.
Tot voi, cei care mă cunoașteți mai de mult, probabil sunteți mirați de faptul că intru rar în conflicte politice, în declarații belicoase aruncate fără rost la început sau jumătate de mandat. Câteodată mă rezum la a da anumite semnale.

De ce mi-am schimbat comportamentul la putere față de opoziție? Pentru ca luptele politice sunt al dracului de sterile, consumă timp aiurea, îți scot în față adversari care te deturnează de la scopul tău. D’aia!

Iar scopul unui primar e să livreze rezultate pentru oameni. Asa m-a învățat pe mine un primar liberal din Ardeal, sa îmi aleg cu grijă luptele, să fie cât mai puține, să nu mă las deturnat. Ca e bine, că e rău, vom afla când vom trage linia.

Altfel, n-aveți grijă! Voi spune lucrurilor pe nume la timpul lor și acid și contondent. Dar să deschid gura fără să am o bază solidă, rezultate clare în spate, este jenant. O să vorbesc răspicat atunci când rezultatele mele vor fi vorbit mai înainte pentru mine. Altfel, să deschizi fronturi si conflicte 360° si să te victimizezi e ușor.

Să ții oamenii la masă, să deschizi usi grele, sa urmărești cu tenacitate zeci de proiecte in acelasi timp e mult mai dificil!

Uite, am facut un sondaj pentru uz intern, pe 3000 de subiecți in București (nu il voi face public, desi lucrurile pentru noi arată bine) si am pus o întrebare (la initiativa mea) să vad ce fel de politicieni preferă bucureștenii. Opiniile sunt împărțite.

  • 54,4% au zis că preferă politicienii care se țin pe pozițiile lor, iar
  • 45,6% au spus că le plac oamenii politici care fac compromisuri cu alti politicieni cu care nu sunt de acord pentru a rezolva problemele orașului.

Când va veni timpul voi spune lucrurilor pe nume. De asta puteți fi siguri. Până atunci doar muncă, ca să am legitimitatea de a deschide gura despre unul sau despre altul.

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la NAȚIUNEA ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura